Var sak har sin tid!

Syftet med denna blogg var ursprungligen att dela erfarenheter från många år som entreprenör och företagare. Men vi har varit inne i en pandemi, jag har varit allvarligt sjuk, dessutom har jag sålt av merparten av mina aktieinnehav och överlåtit OddBits till Carsten Vilstrup samtidigt är det snart tid att likvidera mitt ”sista bolag”.

Jag kommer att starta om denna blogg och flytta fokus till mitt nygamla intresse; att måla akvarell. Jag har alltid gillat form och färg, även som produktutvecklare, men tiden att fokuserat hålla i en pensel har inte funnits riktigt förrän nu.

Bilden ovan är en ballonghund i porslin som jag målat av 211123 och gett en färgglad bakgrund. Nedan en amaryllis som jag målat av 220122 när den stod på en hylla i min ateljé/mitt kontor.

En amaryllis som jag målade 220122

Fler bilder kommer att följa…

2 svar på ”Var sak har sin tid!”

 1. Min far började (också) måla på äldre dar. Han gillade mest att försöka fånga de bohusländska granitklipporna, vars färg och karga växtlighet är så mycket större än vad bara ordet vackert kan inbegripa.
  Nu sitter jag här i fjärran land och skulle ha börjat målat för länge sedan…
  Men, snälla! Skriv mer. Uppskattar verkligen hur du formulerar dig och innehåll.

  1. Tack för din kommentar och snälla ord!

   Som sagt planerar jag att göra om min blogg och fokusera mer på mitt nya intresse; att måla akvarell. Kan hända att jag skriver om annat också men målandet har blivit en central del i tillvaron.

   Att vi är inne i en pandemi har väldigt få uppsidor det är något vi kan vara överens om. Samtidigt finns det kanske tid att fokusera, öva och lära sej något nytt. Måla är mitt nya fokus.

Kommentarer är stängda.